Crowdfunding Campagne – Actie

Eerste goal: £4,500
Ultime goal: £16,500

Opgehaald

£1448

Sponsoren: 26

Eindigt 30 november

Story

In een alternatief heden, hervormd door klimaatcrises en magie, moet Robyn Loxley persoonlijke en bovennatuurlijke tegenslagen overwinnen als ze terugkeert naar haar gehavende moederland, waar haar landgenoten onderdrukt worden door een autocratische koning en ze haar ex treft in de armen van haar zus, de Sheriff van Nottingham.

Met het Quivalon-team hebben we tijdens onze vorige crowdfunding de veelzijdige personages van HOOD gepresenteerd. Inmiddels zijn we terug met het verlangen te laten zien wat we nog meer kunnen.

Onze eerste ‘goal’ is om een dynamische video te produceren met centrale beelden uit het verhaal, waarmee we de serie kunnen pitchen bij productiemaatschappijen. Met elke volgende ‘stretch goal’ bouwen we een stap verder aan een complete korte film die een gecomprimeerde versie toont van het verhaal en de teasers uit het gehele eerste seizoen van de serie.

En JULLIE, onze geweldige sponsors, krijgen de kans om ALLES als eerste te zien!

Een volledige beschrijving van de korte films en rewards vindt je hieronder, maar eerst…

Waar gaat HOOD over?

HOOD is gebaseerd op de welbekende legende van Robin Hood, maar het speelt zich af in een alternatief heden waar moderne technologie en magie naast elkaar bestaan.

Klimaatverandering heeft de wereld flink geruïneerd, maar Robyn heeft voor het voedseltekort een oplossing gevonden. Als zij van de oorlog terugkeert, treft ze een verdeelde stad met een wrede heerser die haar ex-geliefde, Marian, dwong afstand te doen van de troon. Met de magisch gemanipuleerde zaden die Robyn heeft meegebracht kan de voedselcrisis worden hersteld, maar alleen als King John het niet dwarsboomt.

Deze wereld is zowel milder als wreder dan de onze. Er is volledige gelijkheid tussen de verschillende genders, seksualiteiten en etniciteiten, maar de stabiliteit van het land wordt bedreigd door een enorme kloof tussen de rijken en de armen.

Niets zou ons gelukkiger maken dan dit verhaal met deze thema’s op het scherm te krijgen. Deze opnames zijn daarbij de volgende stap. Maar dit krijgen wij niet voor elkaar zonder jullie gulle steun.

Samenvatting van de korte film en de stretch goals

Allereerst, een korte mededeling over onze verwachte opleverdata. In februari 2023 hebben we een korte productieperiode ingepland, de tussentijd hebben wij nodig om de juiste locatie en kostuums te vinden voor de filmshoot. Daarna zullen nog enige maanden nodig zijn voor post-productie voordat alles afgerond is. Wij waarderen jullie steun en geduld.

Fase 1 – Minimale streven van de crowdfunding £4500 

Vergezeld door een mysterieuze vreemdeling, keert Robyn terug naar haar moederland met zakken vol met magisch gemanipuleerde zaden die de belofte meedragen de voedselcrisis in Nottingham te beëindigen. Echter, haar zus de sheriff en de autocratische King John, gunnen haar deze eer niet. Na meerdere aanvaringen, pogen Robyn en de koning een compromis te sluiten, maar een aanval van de rebellen brengt hen in levensgevaar…

Storyboard by Emma Blackburn
Fase 2 – Stretch Goal £7000 

Terwijl de rebellen hun succes vieren, worstelen de andere partijen nog met de gevolgen van de aanval. Robyn heeft medestrijders nodig, dus benadert ze haar ex-geliefde Marian, de rechtmatige erfgename van de troon van East Mercia. Als ze Marian in de armen van haar zus treft, besluit Robyn de krachten te bundelen met de rebellenleider Will Scarlett…

Storyboard by Emma Blackburn
Fase 3 – Stretch Goal £11000

Robyn doet Will een voorstel, maar hij staat niet te springen om samen te werken met een van de leden van de elite, maar als de sheriff en haar arrestatieteam arriveren, rest ze geen andere keuze dan de handen ineen te slaan. Ondanks hun stevige verzet, worden ze gevangengenomen. King John confronteert Will en Robyn wordt geconfronteerd met de bovennatuurlijke krachten die haar bedreigen…

Storyboard by Emma Blackburn
Fase 4 – Stretch Goal £13500

De scenes in het rebellenkamp worden uitgebreid, het verhaal wordt verrijkt en er wordt meer spannende actie toegevoegd.

Fase 5 – Stretch Goal £16500

Alles wordt beter en grootser. Dit betekent: meer en uitgebreidere special effects, op maat gemaakte kostuums en gavere locaties!

Waar is het geld voor bestemd?

Het grootste gedeelte van het geld wordt besteed aan de huur van locaties en kostuums, gevolgd door de honoraria voor de acteurs en de crew en het voeden van de medewerkers en vele vrijwilligers tijdens de filmshoot. Ongeveer tien procent van de fondsen zijn gereserveerd voor saaie zaken als belasting en Kickstarter-vergoedingen, maar richt je vooral gewoon op de geweldige korte film die wij gaan produceren!

Kijk wat we al hebben gedaan met de wereld van HOOD!

Quivalon is een door vrouwen geleide, collaboratieve onderneming, samengesteld door creatieve professionals die over vele continenten en media verspreid zijn. We kozen ervoor om als team aan de slag te gaan omdat we achter de thema’s van het verhaal staan en de personages graag tot leven willen brengen. Tot nu toe hebben meer dan 70 gulle mensen – onbetaald – hun tijd en energie gewijd aan het scheppen van content. Maar de volgende stappen om onze tv-serie van de grond te krijgen, kunnen we niet zetten zonder jullie!

Overzicht van de rewards

Te beginnen met €12 €8…

 • Je krijgt vervroegde toegang tot onze afgeronde scenes en exclusieve beelden en opnames van achter de schermen, en meer. (rang: Voeg je bij het verzet)

Voor maar €17 €12…

 • Krijg je zelf de kans het project met input te sturen door feedback te geven op het eerste deel van onze roman Return of Robyn, die in ontwikkeling is. Jullie mening telt! (rang: Vinger in de pap)
 • Of krijg vervroegde toegang tot het hoorspel Origins: Escape from the Promised Land. Beleef samen met Robin en Ewan hun reis van Afrika naar de Anglia Isle, verspreid over 8 afleveringen die je dichter bij de personages van de wereld van HOOD brengen. (rang:Beleef de Origins)

Voor maar €29 €20…

 • Krijg je een exclusieve inkijk in de scripts, extra beelden van de filmshoot, anekdotes van de set en nog veel meer in een flitsend PDF-pamflet (rang: Gluur door het sleutelgat)
 • Of je krijgt je vervroegde kopie van de eerste Return of Robyn-roman. (rang: Lees de Return)

Voor maar €40 €27…

 • Krijg je een persoonlijk bedankje (op beeld) van een van de castleden! (rang: Baden in dankbaarheid)
 • Of laat je naam bezingen in een middeleeuwse ballad (rang: Maak je onsterfelijk)
 • Of word officieel lid van de elite van East Mercia met de ontvangst van een certificaat van adeldom, compleet met familiegeschiedenis. (rang: Voeg je bij de adelstand)

Waarom zou je er maar één kiezen? (€70 €46 & €115 €78)

 • Stel je eigen goodie-selectie samen door meerdere rangen bij elkaar te grabbelen. (rang: Grabbeltonfestijn)
 • Of grabbel alle rangen bij elkaar (rang: Grabbelton-extravaganza)

Ontvang een ingewijden-scoop voor €175 €117…

 • Bekijk de korte film samen met de cast en de crew tijdens ons online premièrefeest en leer de medewerkers en het verhaal beter kennen tijdens een Q&A-sessie. (rang: Feest met ons mee)

Maar dit is nog niet alles (€290 €195 & €400 €272)

We bieden ook bezoekjes aan op de set voor een kleine groep sponsors. Met Solo (€290 €195) of Duo (€400 €272) kun je een halve dag achter de schermen meekijken op de set. (Let op: sponsors in de achterdeschermen-rangen dienen zelf vervoer naar de filmset te regelen; de locatie zal in de omgeving van Londen zijn. De productiedagen zijn in februari 2023; de exacte data worden na afloop van de crowdfunding bekendgemaakt.)

Aanvullingen

Kun je niet kiezen? Geen probleem … Een aantal van de rewards kan als aanvulling worden toegevoegd:

 •     €12 €8 – Vervroegde toegang tot HOOD Origins: Escape from the Promised Land
 •     €12 €8 – Vervroegde toegang en feedback-optie op de eerste 50+ pagina’s van de roman (oplage: 20)
 •     €24 €16 – Word een van de eersten om The Return of Robyn Vol 1 te lezen (eBook)
 •     €24 €16 – Pamfletsouvenir met scripts, filmset-anekdotes en exclusieve beelden 
 •     €36 €24 – Gepersonaliseerd bedankje van de cast (oplage: 20)
 •     €36 €24 – Word officieel elite van East Mercia en claim je adellijke titel (oplage: 20)
 •     €36 €24 – Maak je onsterfelijk met een gepersonaliseerde ballad (oplage: 20)

Risico’s en uitdagingen

Ondanks het feit dat Corona handelbaarder lijkt geworden, blijft het een potentiële uitdaging tijdens deze filmproductie. Dit maakt het moeilijk specifieke opleverdata te geven voor rewards die verbonden zijn aan de filmshoot. De huidige opleverdata zijn afgestemd op een veronderstelde productieperiode in februari 2023. Echter, de mogelijkheid blijft aanwezig dat sommige rewards eerder of later zullen verschijnen, afhankelijk van het verloop van de planning.

Steun dit Project

Onze ongelooflijke dank aan al jullie waanzinnige sponsors!

Bij ja, noteer je aanvullingen in het bericht
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Kies je Reward
30% korting
(Tijdelijk tot 8 oktober)

Doneer €12 €8 or more

Voeg je bij het verzet

Je gelooft in de zaak, dus het is tijd om King John’s Inner Circle te infiltreren…

INCLUSIEF:
– Exclusief achter de schermen-materiaal
Vervroegde toegang tot de afgeronde clips
Jouw naam op de website

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €17 €12 of meer

Vinger in de pap

Help het project met input – ontvang het eerste deel van de roman Return of Robyn en geef ons feedback

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Vervroegde ontvangst van de eerste 50+ pagina’s van de roman

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €17 €12 of meer

Beleef de Origins 

Krijg vervroegde toegang tot het 8-delige hoorspel, HOOD Origins: Escape from the Promised Land.

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Vervroegde toegang tot HOOD Origins: Escape from the Promised Land

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €29 €20 of meer

Gluur door het sleutelgat

Ontvang fragmenten van de scripts, anekdotes van de set en exclusieve beelden van de filmshoot in een speciaal sponsors-only-pamflet

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Pamfletsouvenir – scripts, storyboards en anekdotes van de set

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €29 €20 of meer

Lees de Return

Voor alle boekenwurmen, ontvang onze eerste HOOD-roman als allereerste!

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
– Return of Robyn Vol 1 eBook

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €40 €27 of meer

Baden in Dankbaarheid

Krijg een gepersonaliseerd bedankje van een castlid

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Persoonlijk bedankje van een castlid

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €29 €20 of meer

Voeg je bij de adelstand

Word elite van East Mercia met een adellijke titel, compleet met familiegeschiedenis en een officieel certificaat, getekend door de koning.

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Digitaal certificaat van adeldom en familiegeschiedenis

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €40 €27 of meer

Maak je onsterfelijk

Onze huisdichters schrijven een gepersonaliseerde ballad voor jou

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Gepersonaliseerde ballad

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €70 €46 of meer

Grabbeltonfestijn

Omdat er ZO VEEL fantastische rewards zijn, kun je jouw favorieten kiezen uit de verschillende rangen. (Let op: de verwachte oplevering is gelijk aan die van de reward met de laatst verwachte opleverdatum.)

INCLUSIEF:
Keuze uit HOOD Origins OF 50+ pagina’s van de preview van de roman
Keuze uit roman OF pamfletsouvenir
Keuze uit ballad OF certificaat/familiegeschiedenis OF persoonlijk bedankje

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €115 €78 of meer

Grabbelton-extravaganza

But why choose? Get ALL of the amazing rewards from lower tiers. (Note – delivery date is based on last reward delivery. Others will come earlier)

INCLUSIEF:
rang: Voeg je bij het verzet
Vervroegde toegang tot HOOD Origins: Escape from the Promised Land
Vervroegde ontvangst van de eerste 50+ pagina’s van de roman
Return of Robyn Vol 1 eBook
Digitaal certificaat van adeldom en familiegeschiedenis
Pamfletsouvenir – scripts, storyboards, en anekdotes van de set
Gepersonaliseerde ballad
Persoonlijk bedankje van een castlid

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €175 €117 of meer

Feest met ons mee

In aanvulling op de Build a Bundle tier, krijg je ook toegang tot het online premiérefeest met de cast en de creators en kun je blijven plakken voor een Q&A-sessie. 

 (Let op: verwachte oplevering is gelijk aan die van de opleverdatum van de laatste reward.)

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €290 €195 of meer

Behind the Scenes – Solo

In aanvulling op de Build a Bundle tier, kun je ons vergezellen op de set! Dit omvat 4 uur aanwezigheid tijdens de filmshoot, plus eten en drinken.

 (Let op: sponsors in de behind-the-scenes-rangen dienen zelf vervoer naar de filmset in de omgeving van Londen te regelen. Filmdata zijn in februari 2023.)

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €400 €272 of meer

Behind the Scenes – Duo

In aanvulling op de Build a Bundle tier, kun je ons met je buddy vergezellen op de set! Dit omvat 4 uur aanwezigheid tijdens de filmshoot, plus eten en drinken.

 (Let op: sponsors in de behind-the-scenes-rangen dienen zelf vervoer naar de filmset in de omgeving van Londen te regelen. Filmdata zijn in februari 2023.)

VERWACHTE OPLEVERING
Additionele rewards

Kun je niet kiezen? Neem een aanvulling

 • €12 €8 – Vervroegde toegang tot het hoorspel
 • €12 €8 – Eerste 50+ pagina’s van de roman voor feedback
 • €24 €16 – eBook The Return of Robyn Vol 1
 • €24 €16 – Pamfletsouvenir
 • €36 €24 – Persoonlijk bedankje
 • €36 €24 – Certificaat van adeldom
 • €36 €24 – Gepersonaliseerde ballad
VERWACHTE OPLEVERING
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy