Crowdfunding Nederlands

Op deze website kunt u betalen via een betaalverzoek via Paypal, Betaalverzoek of Direct bank Transfer in de valuta’s Britse Ponden, Euro’s en Amerikaanse dollars.

Start goal: £4,500

Opgehaald

£1410

Story

Nottingham’s golden girl returns from war bearing the enhanced seeds that could save her famine-stricken homeland. Thwarted by a cruel regime and tormented by guilt, she’ll do anything to save her people, even risk unleashing an entity that could destroy them all.

Met het Quivalon-team hebben we tijdens onze vorige crowdfunding de veelzijdige personages van HOOD gepresenteerd. Inmiddels zijn we terug met het verlangen te laten zien wat we nog meer kunnen.

Onze eerste ‘goal’ is om een dynamische video te produceren met centrale beelden uit het verhaal, waarmee we de serie kunnen pitchen bij productiemaatschappijen. Met elke volgende ‘stretch goal’ bouwen we een stap verder aan een complete korte film die een gecomprimeerde versie toont van het verhaal en de teasers uit het gehele eerste seizoen van de serie.

En JULLIE, onze geweldige sponsors, krijgen de kans om ALLES als eerste te zien!

Waar gaat HOOD over?

HOOD is gebaseerd op de welbekende legende van Robin Hood, maar het speelt zich af in een alternatief heden waar moderne technologie en magie naast elkaar bestaan.

Klimaatverandering heeft de wereld flink geruïneerd, maar Robyn heeft voor het voedseltekort een oplossing gevonden. Als zij van de oorlog terugkeert, treft ze een verdeelde stad met een wrede heerser die haar ex-geliefde, Marian, dwong afstand te doen van de troon. Met de magisch gemanipuleerde zaden die Robyn heeft meegebracht kan de voedselcrisis worden hersteld, maar alleen als King John het niet dwarsboomt.

Deze wereld is zowel milder als wreder dan de onze. Er is volledige gelijkheid tussen de verschillende genders, seksualiteiten en etniciteiten, maar de stabiliteit van het land wordt bedreigd door een enorme kloof tussen de rijken en de armen.

Niets zou ons gelukkiger maken dan dit verhaal met deze thema’s op het scherm te krijgen. Deze opnames zijn daarbij de volgende stap. Maar dit krijgen wij niet voor elkaar zonder jullie gulle steun.

Het verhaal van de Korte Film

In ons korte script hebben we enkele van de cruciale gebeurtenissen van seizoen 1 samengevat om de conflicten en de wereld uit te lichten.

Het conflict tussen onze hoofdpersonen is al geëscaleerd en Robyn begint onderhandelingen met King John en haar zus, de sheriff, in een laatste poging om een burgeroorlog te voorkomen. Wanneer hun pogingen om professioneel te zijn mislukken, biedt de koning Robyn de ultieme onderhandelingstroef aan, maar voordat ze kan beslissen, vallen Will Scarlett en zijn rebellen aan.

Zal Robyn partij kiezen voor de rebellen die dezelfde strijd voeren als zij, of zal ze het establishment beschermen waar ze deel van uitmaakt? Of maakt het allemaal niet uit? Als ze de duisternis die in haar sluimert niet kan bedwingen, is niemand veilig…

Waar is het geld voor bestemd?

Het grootste gedeelte van het geld wordt besteed aan de huur van locaties en kostuums, gevolgd door de honoraria voor de acteurs en de crew en het voeden van de medewerkers en vele vrijwilligers tijdens de filmshoot. Ongeveer 10% van de fondsen zijn gereserveerd voor saaie zaken als belasting en Kickstarter-vergoedingen, maar richt je vooral gewoon op de geweldige korte film die wij gaan produceren!

To zover in de World of HOOD!

Quivalon is een door vrouwen geleide, collaboratieve onderneming, samengesteld door creatieve professionals die over vele continenten en media verspreid zijn. We kozen ervoor om als team aan de slag te gaan omdat we achter de thema’s van het verhaal staan en de personages graag tot leven willen brengen. Tot nu toe hebben meer dan 70 gulle mensen – onbetaald – hun tijd en energie gewijd aan het scheppen van content. Bekijk de rest van deze website om te zien wat we tot nu toe hebben gedaan!

Rewards

Zonder JOU kunnen we de volgende stappen niet zetten om onze televisieserie van de grond te krijgen! Daarom zullen we iedereen die ons steunt overladen met onze onsterfelijke dankbaarheid in een speciale video die je kunt krijgen door te doneren. Maar er zijn meer beloningen! Word lid van de adel met een certificaat ondertekend door de koning zelf, of kies een digitaal boekje met scriptfragmenten, illustraties en exclusieve beelden van achter de schermen van de shoot. Alle details staan in de panelen aan de rechterkant.

Wilt u ons sponsoren met een obsceen bedrag? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat je ervoor terug zou willen. Er is veel mogelijk…

Risico’s en uitdagingen

Ondanks het feit dat Corona handelbaarder lijkt geworden, blijft het een potentiële uitdaging tijdens deze filmproductie. Dit maakt het moeilijk specifieke opleverdata te geven voor rewards die verbonden zijn aan de filmshoot. De huidige opleverdata zijn afgestemd op een veronderstelde productieperiode in februari 2023. Echter, de mogelijkheid blijft aanwezig dat sommige rewards eerder of later zullen verschijnen, afhankelijk van het verloop van de planning.

Steun dit Project

Onze ongelooflijke dank aan al jullie waanzinnige sponsors!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Kies je Reward

Geef Wat Je Kan

Voeg je bij het verzet

Je gelooft in de zaak! Je doet het niet voor de beloningen, je wilt gewoon je steun betuigen…

INCLUDES:
– Thank you video
– Fantastische karma! 

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €12 of meer

Voeg je bij de Inner Circle

Je steunt de zaak – van binnenuit…

INCLUDES:
– Exclusief achter de schermen-materiaal
– Vervroegde toegang tot de afgeronde clips
– Jouw naam op de website

VERWACHTE OPLEVERING
1 maand nadat de donatie is ontvangen
Doneer €23 of meer

Gluur door het sleutelgat

Ontvang fragmenten van de scripts, anekdotes van de set en exclusieve beelden van de filmshoot in een speciaal sponsors-only-pamflet

VERWACHTE OPLEVERING
Doneer €40 of meer

Voeg je bij de adelstand

Word elite van East Mercia met een adellijke titel, compleet met familiegeschiedenis en een officieel certificaat, getekend door de koning.

VERWACHTE OPLEVERING
1 maand na het invullen van de vragenlijst
Doneer €58 of meer

Lees de Return of Robyn

Voor alle boekenwurmen, ontvang onze eerste HOOD-roman als allereerste!

VERWACHTE OPLEVERING
Aug 2023
Doneer €116 of meer

The Whole Shebang

Ontvang ALLE geweldige beloningen van de voorgaande opties in één handige bundel.

VERWACHTE OPLEVERING
Laatste item Aug 2023
Doneer €290 of meer

Associate Producer

Ontvang al onze geweldige beloningen EN word vermeld als Associate Producer in de aftiteling van de voltooide korte film en op de website.

VERWACHTE OPLEVERING
Afhankelijk van opname dagen
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy